آسانسور کششی یا هیدرولیکی

انواع آسانسور برای استفاده در مکان های مختلف وجود دارد که پر مصرف ترین آنها آسانسور کششی و آسانسور هیدرولیکی می باشد که هرکدام دارای ویژگی و تفاوت های خاصی نسبت به یکدیگر هستند جهت اطلاع از قیمت آسانسور کششی یا هیدرولیکیو خرید آسانسور کششی یا هیدرولیکی و همچنین نحوه فروش آسانسور کششی یا هیدرولیکی با شماره تماس آمر فلز تماس حاصل فرمایید:

تلفن : 02146893204
واتس آپ : 09358987865  (ارتباط فقط از طریق واتس آپ)

آسانسور کششی یا هیدرولیکی

آسانسور کششی

آسانسور کششی آسانسوری است که حرکت آن بر اثر اصطکاک بین سیم بکسل و شیار فلکه کشش، در هنگام چرخش آن، توسط سیستم محرکه (موتور آسانسور) صورت می گیرد. بخاطر مزایای زیاد این سیستم و از همه مهمتر مقرون به صرفه بودن این سیستم ، آسانسور کششی یکی از متداول ترین سیستم های اجرایی آسانسور در دنیا می باشد. نحوه کارکرد اینگونه آسانسور ها بر اساس نیروی الکتروموتور و گیربکس می باشد که از طریق فلکه گیربکس ، توان مربوطه در امتداد قائم به کابین آسانسور اعمال شده و حرکت کابین را به بالا یا پایین فراهم می نماید. همچنین در این سیستم کابین آسانسور به وسیله چندین رشته طناب های فولادی (سیم بکسل) به وزنه تعادل متصل بوده و سیستم تعلیق آسانسور را به صورتیکه در تصویر زیر مشاهده می کنید فراهم می نمایید.

ویژگی آسانسور هیدرولیکی و آسانسور کششی

انواع آسانسور هیدرولیکی

1-آسانسور های هیدرولیک معمولی به همراه چاهک یا چاله
این نوع آسانسور هیدرولیک دارای یک طناب قرقره در کف چاهک آسانسور قرار دارد که با پایین آمدن آسانسور ، پیستون جمع شده را پذیرا می باشد .
در بعضی اشکال از این نوع آسانسور ها ، یک پیستون تلسکوپی موجود است که فرو ریخته و نیازمند به یک سوراخ کم عمق درزیر چاهک دارد.
حداکثر مسافتی که این نوع آسانسور می تواند حرکت کند ۶۰ فوت می باشد .
2-آسانسور های هیدرولیک فاقد چاهک یا چاله
این آسانسور ها دارای یک پسیستون در دو طرف کابین می باشند که دارای سه مدل زیر مجموعه می باشد .

آسانسور های هیدرولیکی طنابی

در این مدل از آسانسور از ترکیب طناب و یک پیستون برای حرکت دادن آنها استفاده می شود . این آسانسور ها توانایی حرکت تا ۶۰ فوت را دارند .

آسانسور های هیدرولیکی تلسکوپی

در این نوع از پیکر بندی  پیستون های تلسکوپی در بالای چاهک آسانسور ثابت می باشند و دارای دو و یا سه قطعه ی تلسکوپی می باشد که قابلیت حرکت تا ۵۰ فوت را دارند .

آسانسور های هیدرولیکی بدون تلسکوپ و یا غیر تلسکوپی

این مدل دارای یک پیستون بوده و تا ارتفاع ۲۰ فوت را می تواند طی کند .

آسانسور کششی یا هیدرولیکی

 

آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هاي هيدروليك وبالابرهای هیدرولیک در ظرفيت هاي مختلف با طول مسير حركت كم به كار گرفته مي شوند و معمولاً در ظرفيت هاي بالا نسبت به انواع كششي مقرون به صرفه تر مي باشند ، حركت نرم و روان و قابليت تنظيم سرعت ، دقت توقف در تراز طبقه ، شروع و خاتمه حركت بدون شوك از مزاياي اين نوع آسانسورها و بالابر های هیدرولیک مي باشد . عدم نياز به پيش بيني موتورخانه در بالاي چاه و امكان قرار دادن آن در فضاي دورتري از چاه نيز از مزيتهاي اين نوع آسانسورها وبالابر های نفری و صنعتی مي‌باشد .
سيستم محركه آسانسورهاي هيدروليک صنعتی و نفری مي تواند از نوع مستقيم يا غيرمستقيم باشد . در نوع مستقيم جك مستقيماً به يوك كابين آسانسور و بالابر هیدرولیکی متصل مي گردد و در نوع غيرمستقيم از طريق حركت سيم بكسل متصل به يوك كابين موجب جابجايي آن مي شود در صورتيكه سيستم از نوع مستقيم باشد جك بايد دارای شير اطمينان مخصوص باشد در صورتيكه از نوع غيرمستقيم باشد كابين بايد مجهز به سيستم ترمز اضطراري (پاراشوت) و كاورنر باشد .
در صورتيكه بيش از يك جك براي جابجايي كابين آسانسور و بالابر هیدرولیک بكار رود بايد بنحوي به همديگر مرتبط شوند كه فشار روغن آنها همواره يكسان باشد

آسانسور های کششی

آسانسور کششی توسط کابلی که به دور چرخ فلکه موتور که عمدتا در بالای چاهک قرار دارد به بالا و پایین جابه جا می شود ، این نوع از  آسانسور ها معمولا برای ساختمان های متوسط و یا بلند کاربرد دارند و سرعت حرکت آنها به مراتب بیشتر از آسانسور های هیدرولیک می باشد ، وجود وزنه تعادل در این آسانسور ها باعث می شود که این آسانسور ها بسیار کار آمد تر از قبل باشند .

انواع آسانسور کششی

آسانسور های کششی به سه دسته ی اصلی تقسیم می شوند که به شرح زیر می باشند .
1-آسانسور های کششی دارای گیربکس
در این نوع از آسانسور ها یک گیربکس متصل به موتور وجود دارد که چرخی را که طناب ها را حرکت می دهد ، می چرخاند.
آسانسور های کششی گیربکس دار می توانند با سرعت بیش از ۵۰۰ فوت در دقیقه حرکت کنند .
2-آسانسور های کششی گیرلس
در این نوع از آسانسورها چرخ یا فلکه ی بسیار بزرگی وجود دارد که مستقیما به موتور متصل شده است این نوع از آسانسور ها سرعتی بالغ بر ۲۰۰۰ فوت بر ثانیه دارند .

تفاوت سیستم های کششی و هیدرولیکی

آسانسور کششی یا هیدرولیکی

یکی از مهمترین سؤالاتی که برای بسیاری از مهندسین ساختمان و معماران بوجود می آید اینست که آسانسور کششی بهتر است یا هیدرولیک؟ در واقع پاسخی برای این سؤال وجود ندارد چراکه اصولاً کاربرد این آسانسورها با توجه به شرایط ساختمان متفاوت است و بر اساس شرایط ساختمان می توان تصمیم به انتخاب سیستم کششی یا هیدرولیک گرفت، بنابراین اصولا این دو سیستم قابل مقایسه نیستند.
به عنوان مثال اگر شما فضای کافی برای نصب آسانسور ندارید، اگر می خواهید در طراحی معماری، آسانسوری کاملاً شیشه ای داشته باشید، اگر محل موتورخانه ای که برای آسانسور در نظر دارید در فاصله دورتری از آسانسور است و یا اگر سرعت سرویسدهی برایتان اهمیت زیادی ندارد و نهایتاً اگر ساختمان شما کمتر از 5 طبقه و کم ترافیک است، آسانسور هیدرولیک انتخاب مناسبی است. اگر آسانسور با ظرفیتهای بسیار سنگین( بیش از 5/2 تن) نیاز دارید باز هم آسانسور هیدرولیک انتخاب مناسبی است.
آسانسورهای کششی دارای سرعت بسیار بیشتر با قابلیت استارت در ساعت بیشتر ، مناسب برای نصب در کلیه ساختمانهایی که شرایط بالا را ندارند و نیز دارای حجم ترافیک سنگین و با هر تعداد طبقه از 2 طبقه به بالا.