قیمت انواع قطعات آسانسور

تولید انواع قطعات آسانسور توسط شرکت آمر فلز با قیمت مناسب و کمترین هزینه برای اطلاع از قیمت انواع آسانسور و نحوه فروش انواع قطعات آسانسور با ما در تماس باشید :

تلفن : 02146893204
واتس آپ : 09358987865  (ارتباط فقط از طریق واتس آپ)

قلاب سر بکسل

کابین و وزنه های تعادل توسط سیم بکسل های معلق نگاه داشته می شوند. سیم بکسل ها از یک طرف به چهار چوب کابین (یوک) و از طرف دیگر به چهار چوب وزنه تعادل متصل می گردد . این اتصال توسط قطعه ای به نام قلاب سر بکسل صورت می گیرد که شامل یک سوکت گوه ای است که همراه یک فنر مارپیچ فولادی یا ضربه گیر لاستیکی می باشد .

سیم بکسل

سیم بکسل های فولادی که برای تعلیق کابین و وزنه تعادل در آسانسور ها استفاده می شوند دارای ساختاری استاندارد هستند ، دسته سیم ها یا رشته ها (Strand) هستند که حول سیم مرکزی پیچیده می شوند ، و سپس این دسته سیم ها حول مغزی (Core) فیبری یا فولادی که شامل چند لایه سیم است (wire) پیچیده می شوند .

فلکه هرزگرد

در مواقعی که فاصله بین کابین و کادر وزنه و یا سیم بکسل های متصل به آنها بیشتر از طول فلکه کشش موتور باشد و فلکه کشش موتور نتواند زاویه مناسبی برای سیم بکسل ها ایجاد کند از فلکه هرزگرد برای به وجود آوردن اصطکاک بیشتر میان سیم بکسل و فلکه ها و همچنین مناسب کردن زاویه سیم بکسل ها ( آلفا) استفاده می شود برای ازاطلاع از قیمت آسانسور و قطعات آسانسور میتوانید با شماره تماس  02146893204 با ما در ارتباط باشیدهمچنین برای مراجعه حضوری بهکیلومتر 17 جاده مخصوص - بلوار کرمان خودرو به سمت اندیشه - جاده شهریار به سمت تهران - منطقه صنعتی هفت جوی - خیابان قائم ماشین - پلاک 111/1
مراجعه نمایید همچنین شرکت آمر فلز امیر فروش قطعات آسانسور به سرتاسر ایران را نیز انجام میدهد لازم به ذکر است که شرکت آمر آسانسور امیر علاوه بر فروش آسانسور کار  نصب  قطعات آسانسور را نیز انجام میدهد پس برای اطلاع از  قیمت نصب قطعات با ما در ارتباط باشید همچنین میتوانید اینستاگرام ما را دنبال کنید
شرکت آسانسوری آمر فلز امیر خود کار آسانسور تولید انواع قطعات آسانسور  و ارسال آن به سراسر ایران را انجام میدهد و همچنین نصب ان را بر عهده دارد

فروش قطعات آسانسور به سرتاسر ایران

نصب  قطعات آسانسور

قیمت نصب  قطعات آسانسور

  

تولید انواع قطعات آسانسور

انواع  قطعات آسانسور

موتور آسانسور

ترمز آسانسور

هنگام قطع برق کل آسانسور و یا تابلو فرمان آسانسور سیستم ترمز موتور آسانسور می بایست بصورت اتوماتیک عمل نماید. بنابراین ترمزهای اصطکاکی الکترومغناطیسی به کار می رود. چنانچه کابین آسانسور با 125 درصد بار اسمی خود در سرعت نرمال خود حرکت نماید ، ترمزها می بایست توانایی متوقف ساختن کل مجموعه را داشته باشند و بدون معطلی سیستم را به حالت سکون برسانند. با توجه به این که عمل ترمز شتاب منفی محسوب می گردد، این شتاب منفی نباید بیشتر از یک حد معین باشد. این حد معمولا توسط ترمز اضطراری (پاراشوت تعریف می گردد.) همانطور که می دانیم شتاب منفی ایجاد شده توسط پاراشوت بسیار بالا بوده و  در حد برخورد کابین با یک مانع نظیر ضربه گیرهای بافر ته چاه می باشد.
ترمز موتور معمولا در جهت محوری از موتور نصب می گردد که سرعت زیاد است، چرا که گشتاور مورد نیاز برای ترمز بر روی این محور از موتور به نسبت کمتر می باشد.مشروط بر اینکه دور توسط سیستم مکانیکی مستقیم به محور چرخ رانش (سیلندر دنده زنجیر) متصل گردیده باشد
برای سیستمهایی که به روش غیر مستقیم متصل هستند از تسمه های با مقطع V شکل و تسمه هاس دندانه دارد و یا زنجیر استفاده می کنند. ترمز روی محور چرخ رانش نصب می گردد تا چنانچه تسمه یا زنجیر قادر به عمل نباشد، ترمز عمل نماید.
 ترمز می بایست بوسیله فنرهای فشاری و یا نیروی وزن عمل نماید. ترمز باید بوسیله نیروی سیستم الکترومغناطیس و یا الکتروهیدرولیک باز شود. با قطع جریان برق حداقل دو وسیله مستقل الکتریکی کنترلر جهت متوقف ساختن مجموعه آسانسور بایستی وجود داشته باشد تا ترمز بلافاصله اعمال گردد.

سیم بکسل اسانسور

فلکه هرزگرد آسانسور

قلاب سربکسل آسانسور

فلکه اصلی موتور آسانسور

فلکه گیربکس آسانسور

لیست قیمت قطعات آسانسور

امروزه با توجه به مشگلاتید که بابت وارد کردن قطعات به ایران وجود دارد در نتیجه اعلام قیمت قطعات وارداتی مشگل است اما شرکت آمر فلز  امیر تمام تلاش خود را مبنی بر خود کفا بودن این قطعات و تولید آن توسط خود شرکت میکند .

پاراشوت Parachut

پاراشوت همان ترمز اضطراری مکانیکی آسانسور می باشد. فرض کنید که همه سیم بکسلهای متصل به کابین پاره شده باشد. در این حالت کابین شروع به سقوط آزاد می نماید. با افزایش سرعت حرکت کابین از حد مجاز، سیستم پاراشوت با دستور گرفتن از گاورنر سرعت، فعال شده و با انجام عمل ترمز، کابین را بر روی ریلها قفل می کند. پاراشوت ها از سه نوع عمده لحظه ای ( که استفاده از آن منسوخ شده)، تدریجی و غلتکی تشکیل می شوند . برای کابین تا سرعت ۰٫۶۳ متر بر ثانیه از ترمز ایمنی لحظه ای استفاده می شود . برای کابین با سرعت بیش از ۱ متر بر ثانیه از ترمز ایمنی تدریجی یا غلتکی استفاده می شود .
لیست کامل قطعات آسانسور

فروشگاه اینترنتی قطعات آسانسور

مرکز فروش قطعات آسانسور در تهران

شرکتهای فروش قطعات اسانسور

بازار قطعات آسانسور

لیست قیمت به روز قطعات آسانسور

قیمت تمام شده آسانسور 4 نفره

آشنایی با قطعات آسانسور

موتور آسانسور

چنانچه نیروی محرکه از طریق اتصال مستقیم از موتور به قرقره کشش منتقل گردد، موتور از نوع بدون گیربکس (گیرلس) می باشد. موتورهای گیرلس، ولتاژ و فرکانس متغییر کار می کنند. وجود این نوع موتور برای آسانسورهای پرسرعت بسیار مهم است. امروزه این موتور بهترین انتخاب در برآوردن شرایط ترافیکی با کارآیی بالاست.
برای شتاب گیری آرام، در مدار میدان استاتور از رگلاتور تنظیم کننده ای استفاده می شود که بازده خروجی استاتور را کنترل می کند. یک مقاومت متغیر در مدار میدان به تدریج میزان مقاومت را کاهش  و فرکانس دوران استاتور را افزایش می دهد تا کابین آسانسور با شتاب گیری آرام به سرعت نهایی برسد.با ایجاد سرعت نهایی، فرکانس استاتور تا کاهش سرعت کابین ثابت باقی می ماند. برای کاهش سرعت و توقف کابین از یک مجموعه کلید القایی استفاده می شود.ترمزها فقط در زمان ثابت بودن کابین عمل می کنند
انتخاب موتور آسانسور می بایست متناسب با ظرفیت و طول مسیر آسانسور در نظر گرفته می شود. در آسانسور هایی که سیستم کششی می باشد، نیروی محرکه آسانسور توسط بخش موتور ایجاد می شود.