- صفحه اصلی
- محصولات
- قیمت آسانسور
قیمت آسانسور
آمر فلز تولید کننده انواع آسانسور در ایران با قیمت و کیفیت مناسب تمامی قطعات آسانسور و آسانسور های آمر فلز تولید داخل بوده است شما نیز جهت اطلاع از قیمت آسانسور خرید آسانسورو همچنین نحوه فروش آسانسور با ما در تماس باشید:
تلفن : 02146893204
واتس آپ : 09358987865 (ارتباط فقط از طریق واتس آپ)
آسانسور چیست
آسانسور یکی از ابتدائیترین ماشینهای ساده ساخت دست بشر است که همواره به کمک او آمدهاست.
در دانشنامه بریتانیکا آمده که ویتروس، معمار رومی، ۲۶ سال قبل از میلاد در نوشتههای خود از وسایلی نام بردهاست که ۲۳۶ سال قبل از میلاد در جا به جایی وسایل در بناها استفاده میشدهاست.
اولین آسانسورهای باری قرقرهای در آن دوران اختراع گردید و با یک حرکت تکاملی دراز مدت، مسیرهای دشوار رشد دانش علمی و فنی و تجربیات در این زمینه به صورتی مداوم تاکنون طی کردهاست.
استفاده از آسانسورهای مسافربری و باری به قرون وسطی در استحکامات نظامی بر میگردد، که جهت جا به جایی آن از نیروی انسان یا حیوانات اهلی استفاده میگردید.
تاریخچه آسانسور
فروش آسانسور
همزمان با توسعه تمدن و با رشد اقتصادی و توسعه فنی و علمی کشورها و با همکاری فنی با یکدیگر، دانش فنی سیستمهای حمل و نقل عمودی نیز توسعه سریعی یافت. پایهگذار علمی و طراح آسانسورهای امروزی، دانشمند و ریاضیدان بزرگ، آتوود است. ماشین آتوود عبارت است از دو وزنهای که با یک نخ به یکدیگر مربوط میشوند و روی فلکه ای، وزنههای فوق به بالا و پایین حرکت میکنند.
از بررسی معماری ساختمانها در گذشته میتوان فهمید که در گذشته توان ساخت ساختمانهای بلند وجود داشتهاست ولی شاید دلیل اینکه چرا این کار چندان رواج نداشته، وجود پلههای بسیار بودهباشد. این مشکل همچنان پابرجا بود تا اینکه یک مکانیک آمریکایی به نام الیشا اوتیس ایمنی را در بالابر با بهکارگیری چرخی ضامندار که در صورت پارهشدن طناب، اندکی پس از سقوط بالابر را متوقف میکرد، فراهم کرد.
این اختراع که در سال ۱۸۵۴ در نمایشگاهی در نیویورک پردهبرداری شد، مقدمهای برای کاربرد گسترده بالابر بود. ناصرالدین شاه در سفرنامه فرنگ خویش در تعریف و توصیف آسانسور میگوید: رفتیم به مریضخانه سنت توماس … از مرتبههای زیر اسبابی دارند که ناخوش را روی تخت گذاشته از توی اتاق زیر میکشند به مرتبه بالا میبرند. بسیار تماشا داشت که ناخوش حرکت نکند.
قیمت انواع آسانسور
انواع آسانسور خانگی
در حال حاضر یکی از مشکلات ساختمانهای بزرگ کافی نبودن فضای در نظر گرفته شده برای آسانسور است. این امر یعنی پیشبینی و منظور نمودن فضای کافی با محاسبه تعداد ظرفیت و سرعت مناسب آسانسورها با توجه به ارتفاع و جمعیت ساکن و کاربری ساختمان باید در ابتدای کار یعنی در زمان طراحی ساختمانها مد نظر قرار گیرد؛ وگرنه پس از اجرای ساختمان معمولاً افزایش فضای چاه آسانسور بسیار مشکل و در اکثر موارد غیرممکن است. آسانسور وسیلهای است الکترومکانیکی، در ابتدای اختراع آسانسور به شکل امروزی، بیشتر قطعات و لوازم آسانسورها مکانیکی و الکتریکی بود ولی با پیشرفت علوم در حوزه الکترونیک و نیمههادیها و همچنین ورود حوزه علوم هوش مصنوعی به صنعت این وسیله نیز تکامل یافت و به عنوان یک وسیله کاملاً کاربردی با حوزه سطح دسترسی کاملاً گسترده در بین جوامع شهری قرار گرفت.
در طراحی آسانسور علومی همچون مکانیک، برق و الکترونیک، معماری و صنایع مورد استفاده است. به همین علت هیچگاه یک متخصص به تنهایی قادر نخواهد بود که یک آسانسور را به تنهایی و با تکیه بر یکی از شاخههای علوم طراحی نماید.
تا قبل از دهه ۱۹۹۰، عمده اموزشها در این صنعت به صورت اموزشهای محدود و استاد و شاگردی و صرفاً در کارخانههای بزرگ آسانسورسازی معمول بود. به همین سبب آموزش در این صنعت محدود و پنهان بود. برای اولین بار در سال ۱۹۹۵ میلادی اتحادیه آسانسور و پله برقی انگلستان (LEIA) با همکاری پروفسور یانوفسکی و پروفسور جینا بارنی اقدام به برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت ماژولاری در انگلستان نمود که بیشتر مورد استفاده نصابان و متخصصان این کشور بود.
قیمت آسانسور در کرج
قیمت قطعات آسانسور در تهران
قیمت آسانسور در آبادان
قیمت آسانسور در رشت
قیمت آسانسور در قم
در ادامه این اتحادیه با همکاری دانشگاه نورث همپتون انگلستان دورههای دانشگاهی این رشته را در مقطع کاردانی و کارشناسی آغاز نمود. اولین دوره این مقاطع در سال ۱۹۹۸ در نورث همپتون انگلستان با هدایت جانات آدامز، برایان واتز، استفان کازمارسیزیک که از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و علوم کاربردی بودند آغاز شد. از سال ۲۰۰۰ به بعد مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی تحت عنوان elevator and escalator engineering آغاز گشت. تمامی آسانسورها در داشتن خصوصیاتی مانند داشتن کابین، حرکت عمودی و توقف در سطوح مختلف با هم مشابهاند. اما از لحاظ نحوه اعمال نیروی محرکه به کابین متفاوت بوده و به چهار دسته آسانسورهای کششی، هیدرولیک، وینچی و مغناطیسی تقسیم میشوند. البته امروزه تکنولوژیهای جدیدی مانند آسانسورهای پنوماتیک در دسته پنجم نیز قرار میگیرند.
اگر میخواهید از قیمت آسانسور در سرتاسر ایران با خبر شوید کافیست با شماره 02146893204 تماس حاصل فرمایید.
آدرس کارخانه تولید آسانسور در تهران
کیلومتر 17 جاده مخصوص - بلوار کرمان خودرو به سمت اندیشه - جاده شهریار به سمت کرج - منطقه صنعتی هفت جوی - خیابان قائم ماشین - پلاک 111/1
شرکت آسانسور آمر فلز امیر درسال 1381 شروع به تولید قطعات آسانسور نمود. از زمان تاسیس این شرکت,تولید قطعات مهندسی با استانداردهای روزدنیا دردستورکارشرکت بوده است وتاکنون بسیاری ازقطعات چدنی وفلزی درصنعت آسانسور دراین شرکت تولید و روانه بازارشده است. مشتریان این شرکت تاکنون شرکتهای معتبر پخش کننده قطعات آسانسور درداخل کشور بوده اند. امکانات تولیدی وآزمایشگاهی کامل و وجود پرسنل متخصص و متعهد در زمینه تولید وکنترل کیفیت وهمچنین بهره گیری واجرای الزامات تضمین کیفیت موجب آسودگی خاطرمشتریان محترم گردیده است.
فروش موتور آسانسور
دارای 2سال گارانتی تعویض فلکه می باشد .
تلفن : 02146893204
تلگرام : 09358987865 (ارتباط فقط از طریق تلگرام یا واتس آپ)
قیمت آسانسور در مشهد
قیمت آسانسور در اصفهان
قیمت آسانسور در تهران
قیمت اسانسور در تبریز
آسانسور خانگی این گونه از آسانسور ها بر اساس سیستم های هیدرولیک طراحی می گردند و فرایندی که برای نصب این گونه از آسانسور ها طی می گردد درست به مانند آسانسور های هیدرولیک می باشد. آسانسور های خانگی یا آسانسور هیدرولیکی خانگی برای مکان هایی مناسب است که فضای موجود آنها برای نصب آسانسور های کششی اندک می باشد.
آسانسور های خانگی یا هوم لیفت ها به نسبت سایر آسانسور های هیدرولیک از قیمت مناسب تری برخوردار است و برای ساختمانهای مسکونی و ویلایی و تجاریی که برای نصب آسانسور از ارتفاع کمتری برخوردارند و نیز محدودیت از نظر فضای کاری دارند مناسب می باشد.
مشخصات فنی و تکنیکال یک مدل از آسانسور هوم لیفت
- جک به صورت تلسکوپی مستقیم کناری.
- حداکثر تراول 4/2 متر.
- سرعت حرکت در یک سرعته حداکثر 0.15 متر بر ثانیه.
- سرعت حرکت در دو سرعته حداکثر 0.25 متر بر ثانیه.
- ظرفیت کابین حداکثر 500 کیلوگرم.
- نیاز به چاله ندارد.
- پاوریونیت نیاز به برق سه فاز نداشته و با برق 220 ولت راه اندازی می گردد.
استعلام قیمت آسانسور
قیمت آسانسور خانگی
قیمت آسانسور خانگی کوچک
قیمت آسانسور 2 نفره
چند نوع آسانسور داریم
آسانسورهای هیدرولیک
اخیراً آسانسورهای هیدرولیکی نیز جای خود را در بین کاربران خانگی باز کردهاند. در اروپا بیش از ۷۰ درصد از آسانسورهای زیر ۵ طبقه هیدرولیک استفاده میشوند که از محاسن این نوع آسانسورها میتوان به نرمی حرکت در استارت اولیه؛ خرابی و استهلاک بسیار کم؛ سهولت در عیبیابی و تعمیر؛ ایجاد آسانسورهای زیبا و شیشهای به دلیل حذف کادر وزنه و سیم بکسل؛ احتیاج به سازه سبک؛ عدم نیاز به موتورخانه در پشت بام؛ ایجاد آسانسورهای باربر و سنگین با تناژ بالا و زیبایی بام خانه و همچنین تراز شدن دقیق آن در طبقات اشاره نمود اما از محدودیتهای استفاده از این نوع آسانسورها میتوان به محدودیت در ارتفاع و کندی نسبی سرعت آنها و تنها قرارگیری در چاهک را اشاره کرد. (البته امروزه با استفاده از درایو و سیستم خنککننده میتوان به سرعت ۱ متر به صورت معمول دست یافت. آسانسورهای هیدرولیک با موتور الکتریکی و پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک کار میکنند.
قیمت آسانسور یک طبقه
لیست قیمت آسانسور هیدرولیکی
قیمت آسانسور خانگی چهار نفره
قیمت آسانسور 8 نفره
در آسانسورهای هیدرولیک به خاطر اینکه کادر وزنه وجود ندارد و سیستم جک هیدرولیکی باید تمامی کابین و مسافران را جابهجا کند نیاز به موتورهای قوی تری هست. در این آسانسورها یک موتور سه فاز غوطه ور در روغن به همراه یک شیرالکتریکی مخصوص که اصطلاحاً پاور یونیت نامیده میشوند وظیفه تأمین فشار روغن برای جک هیدرولیک را داراست. برای راهاندازی موتور به خاطر وجود موتورهای قوی تر در صورت استفاده از درایو یا سافت استارتر نیاز به هزینه بسیار بالاتری است پس لذا معمولاً برای شروع به کار موتور پمپ هیدرولیک از سیستم رایج ستاره - مثلث استفاده میشود.
اما این موتور و فشار تنها در حرکت به سمت بالا مورد نیاز است و برای حرکت کابین به سمت پایین نیازی به روشن کردن موتور و مصرف توان نیست و تنها با باز کردن یک شیر و خالی کردن روغن جک کابین به آرامی به سمت پایین حرکت میکند. به عبارت دیگر یک سیستم هیدرولیک تنها در نیمی از مسافت حرکتی خود (تنها به سمت بالا) خود توان قابل ملاحظهای مصرف میکند و در نیمه دیگر (تنها به سمت پایین) از نیروی گرانش استفاده میکند و این موضوع مصرف برق بالاتر آن نسبت به آسانسورهای دوسرعته را منتفی میکند.

تلفن : 02146893204
تلگرام : 09358987865 (ارتباط فقط از طریق تلگرام یا واتس آپ)